S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Büyük Kafes - Demir Kapı - Big House U.S.A. - 1955 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Birkaç mahkum, iki yüz bin dolarlık bir fidyeyi, saklı olduğu yerden çıkarmak için hapisten kaçar.



Firavunlar Diyarı - Land Of The Pharaohs - 1955 - HQRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Piramitlerin inşa edilmesini konu alan, epik bir hikayeden yola çıkarak senaryolaştırılmış filmde Jack Hawkins firavunu oynarken, Joan Collins firavunun eşi rolünü üstleniyor.



Kırık Ok - Broken Arrow - 1996 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Askeri pilot olan iki dost Vic ve Riley, gizli bir görevi birlikte üstlenirler. Görevleri, B-3 Stealth bombardıman uçağı ile yapacakları deneme uçuşunda iki nükleer savaş başlığını taşımaktır. Normal başlayan uçuş, Vic'in niyetinin ortaya çıkmasıyla son bulur. Vic'in amacı, her biri koca bir şehri yerle bir edebilecek güçteki nükleer başlıkları çalıp hükümetten para koparmaktır. Ama bunun için öncelikle Riley'i öldürmesi gereklidir. John Woo imzası taşıyan, görsel efektleriyle soluk soluğa izlenen bir film.



Anlaşma - The Contract - 1999 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Anna has a bad week. Her boss is a pain to her, as is the grocery store clerk. Her friend was bad to her, her husband couldn't take his eyes off a waitress, and her babysitter annoyed her. One night at the local pub, she tells a man about her problems and he says he can solve them if she just signs a paper. The next day, her boss has been brutally murdered. Soon, Anna realizes everybody she knows is in danger, including her family and friends.

Google Çeviri - Anna'nın kötü bir haftası var. Patronu bakkaliye memuru gibi onun için bir acı. Arkadaşı onun için kötüydü, kocası bir garsondan gözlerini alamadı ve bebek bakıcısı onu kızdırdı. Yerel barda bir gece, bir erkeğe problemlerini anlattı ve bir bildiri imzalarsa çözebileceğini söyledi. Ertesi gün, patronu vahşice öldürüldü. Çok geçmeden, Anna ailesi ve arkadaşları da dahil olmak üzere tehlikede olduğunu bildiği herkesin farkına varıyor.



Sophie Scholl Son Günler - Sophie Scholl Die Letzten Tage - 2005 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Film, Almanların en meşhur Anti-Nazi bayan kahramanının gerçek hikayesini anlatır. Sophie Scholl, Beyaz Gül adındaki yer altı öğrenci direniş grubunun korkusuz aktivistidir. Tarihsel kayıtlar kullanarak film, Sophie’nin, okuldaki son altı gününü yeniden yaşatır. 1943’te Munih’te tutuklanmasından sorguya çekilmesine kadar olan yolculuktur bu. Gestapo tarafından alındığı çapraz sorgu, ciddi boyutta bir irade sınavına dönüşür. Scholl tutku ile özgürlük çağrısı duymaktadır ve içinde ki bu yolda kişisel olarak kendisini sorumlu hissetmektedir.



Kolay Para - Easy Money - 1983 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

To inherit his mother-in-law's colossal fortune, a hard-living gambling addict must change his unhealthy ways before they get the best of him.

Google Çeviri - Kayınvalidesinin muazzam servetini miras almak için, zorlu bir kumar bağımlısı, en iyisini almadan önce sağlıksız yollarını değiştirmelidir.



Esir Kampı - Die Insel Der Blutigen Plantage - 1983 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Tropik bir adada kadınlar hapishanesi. Orada bulunan kişilerin tecavüze uğradığı işkence gördüğü ya da şeytan kumandan ile onun acımasız korumaları tarafından kötüye kullanıldıkları bir cehennem yeridir. Buna rağmen korumalardan bir tanesi mahkumlardan birine aşık olur. Bunun üzerine ona yardım etmeye karar verir. Sadece aşık olduğu kişiye değil tüm mahkumların kaçmasına yardım edecektir.



Drakula Ölü Ve Mutlu - Dracula Dead And Loving It - 1995 - HDTVRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Dracula efsanesi ve benzeri vampir filmlerine mizahi açıdan yaklaşan bir komedi filmi. İngiltere'nin kalbur üstü insanları, Dracula tarafından saldırıya uğramaya başladıklarında Dr. Van Helsing onları kurtarmak için ortaya çıkar.



Gece Yarısından Sonra - After Midnight - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Üniversitede yeni görev alan ve korku psikolojisi üzerine ders veren, Profesör Edward Derek, korku dersini anlatarak değil, uygulayarak daha iyi öğrenilmesi taraftarıdır. Bu sebeple dersinde bir öğrencisini aşırı şekilde korkutur. Çok korkan öğrenci altına işer. Bundan haberdar olan yönetim, profesörden uyguladığı yöntemden vazgeçmesini ister. Profesör Edward müfredat dışında dersi isteyen olursa kendi evinde verebileceğini söyler. Bu arada aşağılanan öğrenci, Edward’dan intikam almayı istemektedir.



Vahşet Kasırgası - Grotesque - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir grup serseri bir evi basıp bir aileyi öldürürler lakin evin kızı sağ kalmıştır ve katiller kızın peşine düşmüştür ancak katillerin peşinde de bir canavar vardır.